Po formę

Rewolucyjna innowacja od Bonduelle: warzywa „Gotowane na parze”

Warzywa to podstawa zdrowej diety. Niestety rzadko mamy czas na pracochłonne gotowanie. Tej jesieni Bonduelle proponuje nam innowacyjne rozwiązanie, by dostarczyć jeszcze więcej witamin, minerałów, smaku i aromatu. Marka, znana z najwyższej jakości produktów warzywnych, wprowadza nową linię warzyw w puszce „Gotowane na parze”.

Czytaj dalej...

Dieta szyta na miarę

Do naszego wyglądu przywiązujemy dziś coraz większą wagę. Część osób decyduje się na skorzystanie z „diet-cud”, które mają pomóc w osiągnięciu wymarzonej sylwetki.

Czytaj dalej...

Sery z bogatą tradycją

Nazwy Lazur nie mogą nie kojarzyć wielbiciele serowych uczt. Tę tożsamość, dawny ser Rokpol, otrzymał w 1998 roku, a wraz z nim cała spółdzielnia mleczarska.

Czytaj dalej...

Zaczęło się od napoju bogów

Choć z jej poprawiających nastrój właściwości korzysta niemal każda z nas, mało która wie, że zanim w ustach zaczęły rozpływać się jej kostki, kosztowano jej w formie zimnego napoju.

Czytaj dalej...

Skąd się wziął „szwedzki stół”?

Kuchnia szwedzka w Polsce kojarzona jest z nieśmiertelnymi klopsikami z borowiną, serwowanymi w jednej z najpopularniejszych sieci sklepów meblowych.

Czytaj dalej...

Porozmawiajmy

Ciekawe

Dostrzeżone

penis dlonierece radosc z brzucha

Inspiracje