Kulinaria

Festiwal Burgerów w hotelach Sheraton i Westin

Hotele Sheraton w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Sopocie oraz warszawski Westin rozpoczynają Festiwal Burgerów.

Do 30 kwietnia miłośnicy kuchni amerykańskiej będą mieli okazję spróbowania menu wspólnie opracowanego przez szefów kuchni z pięciu luksusowych hoteli. W propozycji w kreatywny sposób została skomponowana najwyższej jakości wołowina z nieoczywistymi  składnikami takimi jak np. kaczka czy orientalny sos śliwkowy.

W menu restauracji SomePlace Else w Warszawie, Krakowie, Poznaniu oraz 512 Bar & Lounge w Sopocie znajdują się poniższe burgery:

  • Burger Romano z klasyczną wołowiną Angus, rukolą, serem grana Padano i pieczoną papryką
  • Podwójny burger Strong Man z confitem z policzków wołowych
  • Burger Mandarin z kaczką i orientalnym sosem śliwkowym

W JP’s Bar w hotelu Westin Warsaw szef kuchni proponuje:

  • Burgera Mandarin z wołowiną i kaczką
  • Zealandera z wołowiną i jagnięciną
  • Burgera z polską wołowiną sezonowaną, boczkiem, oscypkiem i sosem tatarskim

Dla posiadaczy karty programu lojalnościowego SPG przewidziane są dodatkowe zniżki na dania
z oferty Festiwal Burgerów.

http://warszawa.someplace-else.pl/


 

Kategoria: Kulinaria

Porozmawiajmy

Ciekawe

Dostrzeżone

penis dlonierece radosc z brzucha

Inspiracje